Referenciák

Ágnes

"Imádom! Első osztályos korom óta, bármilyen iskolába jártam, én németet tanultam. Munkám során is ezt használom, és rájöttem, hogy többet akarok tudni. S milyen jól tettem! Màr az első órán újat tanultam, és azóta minden órán van vmi "hűűha". Motivál, szembesít, és őrűlten pozitívan sugároz!Zsuzsa német iránti szeretete ragadós, Füli pedig, terápiás szeretetgombóc "

Zita

"Csak ajánlani tudom!Kedves, de kemény is tud lenni, ha a nebulók elkallódni látszanak. Figyelmes, hiszen szintednek megfelelően illetve (jó ember ismeretének hála) a megfelelő teknikát alkalmazva halad a legelső órán megbeszélt célod felé Imádás! Puszi! "

Bianka

"Ha valaki németül akar tanulni, nem is kérdés kit válasszon. Jó hangulatú órák, könnyen megtanulható nyelvtan, változatos feladatok. Mindenki tudja hogy egy nyelvnél a szavak megtanulása a legnehezebb feladat...itt ebben is kapsz változatos ötleteket és megoldásokat. És ami a legjobb: személyre szabott, egyéni ütemterv. Mintha egy kis nyelviskola lett volna csak az én részemre.
Bátran ajánlom mindenkinek aki németül akar tanulni...ne habozz, vágj bele Zsuzsival!" 


Eszter 

"Mindenkinek csak ajánlom Zsuzsit és a Nemetigenlőt! 😊 a németórák mindig jó hangulatban teltek, és a német nyelvtan alapjait tökéletesen elsajátítottam tőle, ami gimiben nem igazán ment. 😊 Plusz Füli minden németórát feldobott 😊 Szóval mindenkinek csak ajánlom, aki szeretne németül gyorsan, és jól megtanulni." 

Barbara

"Nagyon jó német tanárnak tartom Zsuzsát, érthetően magyarázza el a nyelvtant, segít a szavak tanulásában is, mindig van ötlete, hogy milyen részeket, hogyan lehet a legkönnyebben megérteni/megtanulni. Szuper hangulatban telnek az órák, plusz pont, hogy Fülike, mindig nagy örömmel fogad. "

Emese

"Nagyon szuper hangulatúak az órák,nyolc hét alatt sok mindent átvettünk, sok minden visszajött. Bármikor bármilyen kérdésem van, azonnal kapok választ. Van még hova fejlődnöm a nyelvvizsgáig, de nagyon jó úton vagyok, ehhez pedig a legjobb segítséget kapom." 

Nóra

"Már régóta tervezem, hogy újra elkezdek a német tudásomon dolgozni, és ebben hatalmas segítséget kapok az órákon Zsuzsa megértő, türelmes és teljesen egyénre szabja az óráinkat, hogy a hiányos német tudásomban betömjük a lyukakat. Az meg egy külön plusz, hogy Füli is részt vesz az óráinkon "

Kata

"Bátran ajánlom őt mindenkinek, aki nyelvet szeretne tanulni, mert nem csak gyorsan és alaposan tanít, de nem zárkózik el újabb és újabb német nyelvű szakmai ismeretek megtanulásától, majd annak megtanításától sem. Humoros és megértő ,élvezetesebbé teszi a nyelvtanulást."


Viktória

"Szuper hangulatú órák egy csodás személyiségű hölgy által! Bátran ajánlom őt mindenkinek, aki valóban meg szeretne tanulni németül, mert hasznos és versenyképes tudást ad át. Az órák során folyamatosan motivál és segít mindenben, amiben csak tud. Példaértékű a lelkesedése és a hozzáértése. A szakmai tudásának köszönhetően garantáltan eléred a célodat!Valamint neki van a legcukibb kistanár kollégája..."

Gábor

"Határozottan ajánlom, hogy Zsuzsitól tanuld a német nyelvet👌 Az oktatás, amellett, hogy mindig jó hangulatban telik, folyamatosan fenntartja a motivációdat és nagyon szisztematikus🙂👍👉! Zsuzsi rendszerezve halad végig a német nyelvtan egyes pontjain, előtte felméri a nyelvtudásodat, majd fokozatosan segít magabiztossá tenni a helyes írásbeli és szóbeli kommunikációt.🙂 Nekem a munkám miatt ez nélkülözhetetlen. Amíg nem ismertem meg Zsuzsit, sok nyelvtanfolyamon voltam, de nem egyénre szabottan és gyakorlatilag használhatatlan egynyelvű könyvekből. Amióta Zsuzsival tanulok, nem nyelem el a névelőket, így mások is PONTOSAN megértik, amit mondok. Ha használható nyelvtudást akarsz szerezni, Zsuzsihoz fordulj, hidd el, megéri!😊👍👍👍" 

Viktória

"Szívből ajánlom mindenkinek Zsuzsit, aki németet szeretne tanulni! Bátortalanul vágtam bele újra a német nyelv tanulásába, de már az első óra után hatalmas kedvet és motivációt kaptam. Online is tökéletesen átadta az anyagot és minden kérdésemre mindig tudott válaszolni. Több évnyi iskolai német óra után, rengeteg új dologra nyitotta fel a szemem és sokkal átláthatóbb lett számomra a német nyelvtan. Keressétek bátran, ha jó hangulatban szeretnétek nyelvet tanulni!"

Niki

"Nagyon ajánlom mindenkinek, érthetőek az órák, ha bármi kérdésem van az anyaggal kapcsolatban, addig vesszük, míg meg nem értem. Aki nyelvvizsgara készül, mindenképp ide jöjjön, nagyon jó hangulatban telnek az órák! És szuper a fogadtatás, hiszen van egy cuki kutyus is, aki mindig lelkesen örül, ha megérkeztünk!"

 Flóra

"Zsuzsit csak ajánlani tudom annak, aki németül szeretne tanulni! Az órák mindig jó hangulatban telnek, alaposan és türelmesen magyaráz, lendületesen haladunk előre. Sajnos a munkarendem elég kiszámíthatatlan, de Zsuzsi nagyon megértő és mindig találunk valami megoldást. Lelkesedése, biztató szavai nagyon motiválóan hatnak rám!
U.i.: Muszáj megemlítenem, hogy imádom Fülit!"

 Veronika

"Zsuzsi a B2-es nyelvvizsgára készített fel. Előtte kb. 14 évig tanultam, de nagyon sok újat tanított, amit addig sosem hallottam. Szívesen ajánlom azoknak, akik a német nyelvet szeretnék elsajátítani. Zsuzsi kedves, megértő, profi! Köszönöm!"

Petra

"Bátran ajánlom mindenkinek Zsuzsitneki köszönhetően szerettem meg ismét a német nyelvet "

Barbara

"Végre értelmet nyert a nyelvtanulás Zsuzsi segítségével, logikusan felépített rendszer alapján tanít, hétről hétre szépen haladunk, a módszer kifogástalan Zsuzsi nagyon türelmes, rugalmas, ugyanakkor ha kell szigorú tanár, egyszóval profi csak ajánlani tudom!"

Zsanett

"Mindenkinek ajánlom, aki ismételni szeretne, és a szakmájában is használja a németet. Nagyon segítőkész, és rugalmas. "

Boti

"Zsuzsi megkedveltette a németet Botival, imád hozzá járni! Ezer hála érte!Boti szerint Zsuzsi nagyon kedves, vicces és tök jó tanár! "