Referenciák

Bianka

"Ha valaki németül akar tanulni, nem is kérdés kit válasszon. Jó hangulatú órák, könnyen megtanulható nyelvtan, változatos feladatok. Mindenki tudja hogy egy nyelvnél a szavak megtanulása a legnehezebb feladat...itt ebben is kapsz változatos ötleteket és megoldásokat. És ami a legjobb: személyre szabott, egyéni ütemterv. Mintha egy kis nyelviskola lett volna csak az én részemre.
Bátran ajánlom mindenkinek aki németül akar tanulni...ne habozz, vágj bele Zsuzsival!" 


Eszter 

"Mindenkinek csak ajánlom Zsuzsit és a Nemetigenlőt! 😊 a németórák mindig jó hangulatban teltek, és a német nyelvtan alapjait tökéletesen elsajátítottam tőle, ami gimiben nem igazán ment. 😊 Plusz Füli minden németórát feldobott 😊 Szóval mindenkinek csak ajánlom, aki szeretne németül gyorsan, és jól megtanulni." 

Emese

"Nagyon szuper hangulatúak az órák,nyolc hét alatt sok mindent átvettünk, sok minden visszajött. Bármikor bármilyen kérdésem van, azonnal kapok választ. Van még hova fejlődnöm a nyelvvizsgáig, de nagyon jó úton vagyok, ehhez pedig a legjobb segítséget kapom." 

Kata

"Bátran ajánlom őt mindenkinek, aki nyelvet szeretne tanulni, mert nem csak gyorsan és alaposan tanít, de nem zárkózik el újabb és újabb német nyelvű szakmai ismeretek megtanulásától, majd annak megtanításától sem. Humoros és megértő ,élvezetesebbé teszi a nyelvtanulást."


Gábor

"Határozottan ajánlom, hogy Zsuzsitól tanuld a német nyelvet👌 Az oktatás, amellett, hogy mindig jó hangulatban telik, folyamatosan fenntartja a motivációdat és nagyon szisztematikus🙂👍👉! Zsuzsi rendszerezve halad végig a német nyelvtan egyes pontjain, előtte felméri a nyelvtudásodat, majd fokozatosan segít magabiztossá tenni a helyes írásbeli és szóbeli kommunikációt.🙂 Nekem a munkám miatt ez nélkülözhetetlen. Amíg nem ismertem meg Zsuzsit, sok nyelvtanfolyamon voltam, de nem egyénre szabottan és gyakorlatilag használhatatlan egynyelvű könyvekből. Amióta Zsuzsival tanulok, nem nyelem el a névelőket, így mások is PONTOSAN megértik, amit mondok. Ha használható nyelvtudást akarsz szerezni, Zsuzsihoz fordulj, hidd el, megéri!😊👍👍👍" 

Viktória

"Szívből ajánlom mindenkinek Zsuzsit, aki németet szeretne tanulni! Bátortalanul vágtam bele újra a német nyelv tanulásába, de már az első óra után hatalmas kedvet és motivációt kaptam. Online is tökéletesen átadta az anyagot és minden kérdésemre mindig tudott válaszolni. Több évnyi iskolai német óra után, rengeteg új dologra nyitotta fel a szemem és sokkal átláthatóbb lett számomra a német nyelvtan. Keressétek bátran, ha jó hangulatban szeretnétek nyelvet tanulni!"