Bemutatkozás

Szia!

Kiss Zsuzsi vagyok, a Németigenlő megálmodója. 


A német nyelv iránti szeretetem több, mint 20 éve tart.


Német nyelvtagozaton tanultam, majd sikeresen diplomáztam felnőttképzőként. Dolgoztam német multi cégeknél, éltem kint külföldön, így nagyon sok mindent sikerült megtapasztalnom az évek során, de kiteljesedni igazán vállalkozóként tudtam.

A személyes motivációm, hogy a hozzám érkezők megtapasztalhassák, hogy a német nyelv nem olyan szörnyű, mint ahogy azt sokan állítják. Igyekszem a legérthetőbben átadni a nyelv logikai felépítését és inspirál, hogy a tanulók 2-3 alkalom után izgatottan várják a következő alkalmat, mert értik a nyelvtani összefüggéseket és nem félnek megugrani az újabbakat. 

Az online órák során a Teams szoftvert használom, mely a whiteboard tábla és a képernyő megosztás funkcióval teszi még személyesebbé a nyelvoktatást. Ennek köszönhetően olyan érzése lehet a tanulónak, mintha személyes órán venne részt, mégis az otthona kényelméből tud új ismereteket elsajátítani. Mivel a szoftver használata ingyenes (és az alkalmazásához részletes útmutatót is adok), így nem kell aggódni, ha valaki még sosem használt ilyet.

A kontakt órák Debrecenben, az otthonomban, egy külön erre a célra kialakított tanulósarokban kerülnek megtartásra. 

A csoportos órák remek lehetőséget biztosítanak a magabiztos kommunikáció elsajátítására és arra is lehetőség van, hogy egy ismerősöddel, családtagoddal együtt vedd igénybe a szolgáltatást, hiszen a csoportos órák már 2 fő-vel is indulnak. 


A házifeladatokat e-mailben kapod tőlem, melyeket mindig együtt ellenőrzünk le, így biztosan semmi nem marad megválaszolatlanul. 


Az személyes órák hangulatának növelésében nagy szerepet játszik a ház őrzője is.  :)


Remélem hamarosan a Te céljaid megvalósításában is segíthetek!